Over ons

− Ons verhaal −


Welkom bij Coffeeshop 't Kunsje. Wij zijn gevestigd op de Tweede Walstraat 108 te Nijmegen. Wij beschikken over een zeer ruime lounge in huiselijke stijl waar men tot rust kan komen. Op het gebied van vermaak hebben wij een ruime keuze aan kaart- en bordspellen. Tevens hebben wij twee grote FUN4FOUR speeltafels. Ook is er een ruime menukaart waaruit er hapjes en drankjes besteld kunnen worden. Wij beschikken over gratis WIFI.

...

Parking

Parkeren kan in de straat waar 't Kunsje is gelegen, de Tweede Walstraat. Ook kunt u parkeren in de Van Welderenstraat parallel gelegen aan de Tweede Walstraat. Er wordt er vaak gecontroleerd dus zorg dat u een parkeerbonnetje heeft gekocht en voorkom zo een boete. Verder kunt u nog parkeren in Parkeergarage Molenpoort of Parkeergarage Mariënburg Het is absoluut verboden om stil te staan in de Tweede Walstraat. Blokkeer de weg niet en zet uw auto netjes in een parkeervak of parkeergarage. Doet u dit niet kan u de toegang tot 't Kunsje geweigerd worden.

Parkeren kan in de straat waar 't Kunsje is gelegen, de Tweede Walstraat. Ook kunt u parkeren in de Van Welderenstraat. Er wordt er vaak gecontroleerd dus zorg dat u een parkeerbonnetje heeft gekocht en voorkom zo een boete. Verder kunt u nog parkeren in Parkeergarage Molenpoort of Parkeergarage Mariënburg Het is absoluut verboden om stil te staan in de Tweede Walstraat. Blokkeer de weg niet en zet uw auto netjes in een parkeervak of parkeergarage. Doet u dit niet kan u de toegang tot 't Kunsje geweigerd worden.

Openbaar Vervoer

Coffeeshop 't Kunsje is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Vanaf het Centraal Station van Nijmegen is het een kleine 10 minuten lopen. Ook gaan er verschillende bussen naar het centrum, u kunt dan uitstappen bij bushalte Smetiusstraat of bij Plein 1944. Het is nog maar 5 minuten lopen dan. Plan uw route naar 't Kunsje zelf via www.9292ov.nl

...